Zakelijke bestelling

Maison Kelder maakt al sinds 1934 met veel passie en vakmanschap de lekkerste taarten en gebak. Met authentieke receptuur en handmatige bereiding bakken wij sinds 1934 altijd helemaal vers. Grote en kleine bestellingen worden de volgende dag vers bij u bezorgt. U vindt onze taarten in onze drie winkels in den haag en wassenaar.

Speciaal rond de feestdagen komt de smaak van Maison Kelder echt goed tot haar recht. In deze drukke periode bakken wij speciaal voor de feestdagen elke dag de mooiste producten. Het assortiment bestaat onder andere uit:

  • Roomboter amandelletters (A tot en met Z)
  • Saucijzenletters
  • Chocoladeletters
  • Kerststaven
  • Kerstkransen
  • Kerststollen

Bent u op zoek naar een ambachtelijke, maar gegarandeerd lekkere traktatie? Dan hebben wij naast bovenstaande producten ook onze welbekende chipolata- , hazelnoot slagroom- en hazelnoot creme-taarten. Deze en alle feestdagen producten kunt u met uw eigen logo, tekst of combinatie laten opmaken voor de persoonlijke attentie.

En omdat wij met onze bestelwagens de hele regio haaglanden bestrijken kunnen wij met uw adreslijst uw filialen, uw medewerkers of uw relaties voorzien van een lekkere traktatie. En mocht een van uw relaties zich buiten de regio haaglanden bevinden, kunnen wij altijd kijken hoe we het bezorgd kunnen krijgen.

Wij zorgen echt voor uw bestelling, ongeacht de omvang. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar.

Neem contact met ons op voor een scherpe prijs, maar met ambachtelijke kwaliteit:

Per e-mail: info@maisonkelder.nl
Facebook: www.facebook.com/maisonkelder
of telefonisch : 070-3246844

Bakkerij : Junostraat 8 (Binckhorst), Den Haag

Snel Bestellen