Workshops

Bij Lekkers kunt u een aantal zaterdagen in het jaar van 13.00-15.00 uur een chocoladeworkshop volgen. In deze workshop gaat u o.a. bonbons couvreren, decoreren en vormbonbons maken. De data voor 2018 zijn, 3 februari, 3 maart, 21 april, 2 juni,
1 september, 13 oktober en 24 november.
De foto's hebben betrekking op kinder workshops

Chocolade workshop

Een aantal zaterdagen in het jaar is de cursus op inschrijving, bij minimaal 8 personen zal deze doorgaan. Uiteraard kunt u ook even overleggen met ons of er nog andere dagen beschikbaar zijn voor individuele inschrijvingen. Alle andere zaterdagen is hij beschikbaar voor groepen van minimaal 8 en maximaal 14 personen en groter in overleg. Mogelijk op vrijdag en zaterdag en andere dagen in overleg. De zelfgemaakte creaties mogen uiteraard allemaal mee naar huis genomen worden.
Prijs per persoon € 29,50

Chocolade workshop exclusief

Zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten! Zoals hierboven, maar dan uitgebreid met een glaasje prosecco, een hapje en een cadeau voor de jarige of vrijgezel, maximaal 14 personen. Bij groepen op inschrijving krijgt u uiterlijk een week van te voren bericht als het minimaal aantal deelnemers van 8 personen niet is bereikt, dus dat de workshop dan niet doorgaat. De zelfgemaakte creaties mogen uiteraard allemaal mee naar huis genomen worden.
Prijs per persoon € 35,-

Chocolade workshop kinderfeestjes

Elke woensdagmiddag of in overleg andere dagen, kunt u bij ons terecht met kinderen vanaf 9 jaar (groep 5). In overleg ook andere dagen mogelijk. Als er op woensdag geen andere workshops zijn geboekt dan kunnen we de tijd overleggen met u. De groepsgrootte is maximaal 8 kinderen. Er moeten 1 of 2 ouders bij de workshop aanwezig blijven. Uiteraard worden de kinderen ontvangen met limonade en chocolade. De zelfgemaakte creaties mogen uiteraard allemaal mee naar huis genomen worden. De workshop duurt 1,5 uur.
Prijs per groep tot max. 8 kinderen (meer kinderen in overleg) € 135,-

 

Helaas zijn wij genoodzaakt bij annulering binnen 48 uur om toch 50% van de deelnamekosten aan u door te rekenen. , dit vanwege de voorbereidingen met verse ingrediënten.

Reserveren

Workshop